Wie zijn wij?

Wij van La Vie Parfums zijn officieel distributeur van FM Group. Wij mogen alle producten van FM verkopen zoals alle hoogwaardige kwaliteit parfums.

Wij onderscheiden ons door de extra service en contact met de klant. Wij begrijpen maar al te goed dat ‘overstappen’ naar iets nieuws zoals FM producten spannend kan zijn en mogelijk met veel vragen komt.

Wij hebben kennis in huis van alle producten en helpen je graag met alle vragen!

Benieuwd wat FM nou precies inhoud? Wij leggen het je uit!

Wat is FM parfum precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfe flesje.

De FM Parfum Lijst

Wanneer je een geur zoekt kan je gebruik maken van onze catalogus op onze website. Alle geuren staan gelabeld met codes, en deze komen overeen met een bepaalde geur. Om het makkelijker te maken hebben wij alle geurnamen erbij vermeld. Zoek je iets specifieks? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

FM Parfum kopen via LaVieParfums.nl

De parfums kan je gemakkelijk bestellen via onze website. Wij bezorgen de parfums binnen twee tot drie werkdagen (ivm drukte postbedrijven kan dit uitlopen) en er word standaard een track en trace code geleverd.

Verzendkosten:

  • Onder de € 100: 6,95
  • Vanaf € 100: Gratis

Is het dan nep?

Deze vraag is tamelijk kort te beantwoorden door ons met een nee, uiteraard is FM parfum niet nep. Maar we zullen het één en ander toelichten waarom FM parfum vaak wel als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

FM parfum niet nep maar hoe zit dit dan?

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconsentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze consentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum wordt dus van dezelfde consentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

“You are never fully dressed without perfume!”

[/fusion_title]

Bekijk onze gehele collectie!